Een iPhone XS Max scherm reparatie

Een iPhone XS Max scherm vervangen is bij ons mogelijk met behulp van verschillende schermen. In elk geval wordt er gebruik gemaakt van een origineel iPhone scherm. Het is echter zo dat wij onze klanten de mogelijkheid aanbieden om een keuze te maken tussen een volledig nieuw of een zogenaamd ‘refurbished’ beeldscherm. In het laatste geval krijg je dan wel de beschikking over een origineel scherm, daar staat tegenover dat deze als het ware ‘gerecycled’ is. Ondanks het feit dat het hierbij gaat om een refurbished scherm beschikt deze wel over precies dezelfde eigenschappen als een compleet nieuw exemplaar. Een refurbished scherm is uiteraard voordeliger geprijsd. Ben jij helemaal niet zo te vinden voor het gebruik van een refurbished scherm bij jou iPhone XS Max? Dat is geen probleem. Je iPhone XS Max scherm vervangen kan bij Brokenphone.nl op elk moment van de week.

  • Origineel – refurbished; Dit betreft een refurbished scherm. Dit houdt in dat het OLED beeldscherm en touchscreen zijn gerecycled. Een nieuw glas is op deze twee onderdelen geplaatst, waardoor er geen kras of andere schade is. Hierbij behoudt je dezelfde originele kwaliteit, omdat het scherm volledig originele Apple onderdelen bevat.
  • Origineel – Nieuw ; Dit betreft een origineel gedemonteerd scherm. Dat houdt in dat het scherm bijvoorbeeld van een Demo toestel een nieuw toestel of een toestel welke binnen 2 weken terug is gestuurd naar de fabrikant afkomstig is. De schermen zijn kras en schade vrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier om aan originele apple producten te komen.
  • Kopie; Dit betreft een imitatie scherm van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard zijn er nadelen aan een kopie scherm ten opzichte van het origineel. De kleurweergave is/kan anders zijn. De reden hiervan is dat een origineel scherm een OLED is. Een kopie scherm maakt gebruik van een LCD scherm. Daarnaast is het beeldscherm wel minder kwetsbaar dan een origineel OLED scherm. De touch functie kan bij een vol geheugen wat langzamer werken als je bv. heel snel kan typen, en de batterij kan wat sneller leeg gaan omdat er meer stroom nodig is om dezelfde helderheid in bv. de zon te krijgen.

Waarom een batterij reparatie?

Het vervangen van de batterij van jouw iPhone XS Max wordt aangeraden na ongeveer twee jaar gebruik. Dit heeft verschillende redenen. Na verloop van tijd zal je merken dat de batterij sneller leeg raakt en dat deze dus vaker opgeladen moet worden. Dit komt niet altijd goed uit waardoor het beter is de batterij op tijd te vervangen. Kies je ervoor om hier toch mee te wachten dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Zo kan je telefoon bijvoorbeeld opeens uitvallen terwijl de batterij eigenlijk nog niet leeg is. De iPhone XS Max batterij vervangen na twee jaar gebruik kan dit probleem voorkomen. Of bij een percentage van 85%.

De iPhone XS Max achterkant vervangen

Eén van de opvallendste eigenschappen van de iPhone XS Max is het feit dat de achterkant van glas is gemaakt. Alhoewel dit er erg mooi uitziet en het glas een helpende hand biedt bij het draadloos opladen van de iPhone XS Max brengt het ook een grote nadeel met zich mee want glas is erg breekbaar. Het overkomt ons allemaal wel eens dat we per ongeluk onze telefoon uit onze handen laten glippen, maar met een glazen achterkant kan dit meteen tot veel schade leiden. Het is om deze reden dat beschadigingen aan de achterkant van de iPhone XS Max vaker voor komen in vergelijking met andere modellen van de iPhone dit komt doordat de iPhone XS Max een glazen achterkant heeft. Gelukkig kun je altijd bij Brokenphone terecht om jouw iPhone XS Max achterkant te laten vervangen.

Maar er kunnen ook andere redenen zijn waarom je jouw iPhone XS Max achterkant wilt laten vervangen. Immers bevinden zich meerdere onderdelen van de iPhone op of in de buurt van de achterkant. Hierbij moet je denken aan onderdelen zoals:

  • De camera op de achterkant, die inclusief lens vervangen kan worden.
  • Knoppen, bekabeling inbegrepen, voor bijvoorbeeld volumeregeling.
  • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
  • De flitser van de camera.

Wanneer één of meerdere van deze onderdelen mankementen beginnen te vertonen is het een optie om de gehele achterkant van de iPhone XS Max  te vervangen. Dan ben je er zeker van dat deze onderdelen weer zo goed als nieuw zullen functioneren.

Het gemak van een reparatie bij brokenphone.nl

Ondanks dat dit een van de nieuwste modellen is kan het toch wel eens voorkomen dat je een reparatie nodig hebt. Een  reparatie bij brokenphone voeren wij binnen 30 minuten uit en direct daarna kan je de telefoon dus weer ophalen en gebruiken.. Het is nu makkelijker als ooit eerder om een afspraak in te plannen waarmee je wachttijd voorkomt. Ook is het mogelijk om jouw telefoon op locatie te laten repareren of met de post naar ons te verzenden. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet in de buurt woont.

Afspraak inplannen voor je Iphone scherm of batterij reparatie

Stel je voor dat je een iPhone XS Max scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone XS Max batterij vervangen dan kan je dit makkelijk online regelen. Zoek jouw reparatie op, selecteer de reparatie en plan de afspraak in op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Hier zal je dan ook gelijk een afspraakbevestiging voor krijgen. Wij repareren de telefoon direct na ontvangst en je kunt hem dan direct meenemen of we zenden hem dezelfde dag nog terug. Na een scherm reparatie en na een batterij reparatie bij brokenphone heb je hem dan al binnen 48 uur weer terug als dit via de post gaat. Bij Brokenphone.nl staat onze service en onze klanten op nummer 1.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com