F.A.Q.

Welkom Op de F.a.q. telefoon reparatie pagina. Hier vind je de meest gestelde vragen over de meeste reparaties die brokenphone aanbied. Kijk dus gerust door alle telefoon reparatie vragen in onze F.a.q.

Hoelang heb ik garantie op de reparatie?

We geven 6 maanden garantie op de functionaliteit van het vervangen onderdeel.

Op verbruiksartikelen zoals batterijen, oplaadpunten en audiojacks geven wij 3 maanden garantie.

Ik zie dat jullie 2 soorten schermen aanbieden. Wat is het verschil?

Brokenpone biedt inderdaad 2 soorten schermen aan: refurbished en nieuw.

Refurbished – Scherm: Een refurbished scherm is een scherm wat opnieuw is gefabriceerd. Denk hier aan dat uw scherm een nieuw leven krijgt. Een eerder gebarsten scherm waar nieuw glas op is gezet. Een refurbished display heeft hierdoor wel al wat meer brand uren dan een origineel scherm het is mogelijk dat er 1 of 2 kleine pixels in het scherm zouden kunnen zitten.

Origineel Scherm: Dit is een scherm wat volledig origineel is. Hoe kunnen wij originele schermen aanbieden? Dit betreft een origineel gedemonteerd scherm. Dat houdt in dat het scherm bijvoorbeeld van een demo toestel, een nieuw toestel of een toestel welke binnen 2 weken is terug gestuurd naar de fabrikant afkomstig is. De schermen zijn kras en schade vrij en dus 100% van een origineel apple toestel gedemonteerd zijn. Dit is de enige manier om aan originele onderdelen te komen.

Wat voor scherm moet ik kiezen? Kopie, Refurbished of Origineel

Wij adviseren een scherm te kiezen naarmate de leeftijd van uw toestel.

Toestel Jonger dan 1 jaar?

Dan adviseren wij een Origineel Scherm dit is een scherm wat volledig origineel is. Hoe kunnen wij originele schermen aanbieden? Dit betreft een origineel gedemonteerd scherm. Dat houdt in dat het scherm bijvoorbeeld van een demo toestel, een nieuw toestel of een toestel welke binnen 2 weken is terug gestuurd naar de fabrikant afkomstig is. De schermen zijn kras en schade vrij en dus 100% van een origineel apple toestel gedemonteerd zijn. Dit is de enige manier om aan originele onderdelen te komen.

Toestel ouder dan 2 jaar? Adviseren wij een refurbished display.

Waarom geven jullie maar 3 maanden garantie op accu’s?

Wij geven maximaal 3 maanden garantie op verbruiksartikelen omdat wij als bedrijf niet kunnen monitoren hoe de batterijen worden opgeladen en gebruikt word.

Mijn type smartphone, tablet of reparatie staat er niet tussen. Wat nu?

Neem contact met ons op via onze facebookpagina en krijg vrijblijvend een prijsopgave voor uw toestel.

Hoe maak ik een afspraak?

Via het kopje Reparaties > kies jouw merk > kies het model > kies wat er vervangen moet worden, en vervolgens drukt u op het kopje plan afspraak.

Kan ik mijn telefoon ook opsturen naar jullie?

U kunt uw telefoon naar ons opsturen. Neem hiervoor contact met ons per mail of via onze facebookpagina. Dit duurt echter wel 2 werkdagen.

Is er een fysieke winkel waar ik terecht kan?

Ja, Brokenphone.nl heeft fysieke winkel waar je langs kan.

Mocht u liever geen reparateur over de vloer hebben? Dan kunt u gerust langs komen in onze winkel aan de Proostwetering 41, 3543AC Utrecht

Hoelang duurt een reparatie?

Een reparatie duurt gemiddeld 30 minuten.

Kunnen jullie me helpen als ik niet weet wat er kapot is aan mijn telefoon of tablet?        

Wij helpen je graag met het ontdekken van het defect. uitgebreid zullen we je toestel onderzoeken om het probleem te vinden. De kosten bespreken wij altijd vooraf.

Transparant

wij denken mee met alle mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Wat voor soort onderdelen gebruiken jullie voor de reparaties? 

Voor Apple werken we met refurbished onderdelen en de hoogste gradatie kwaliteit in replica-onderdelen. Voor Samsung, Huawei, Nokia, OnePlus en BQ reparaties maken we gebruik van originele onderdelen. 

Mijn telefoon is nu waterdicht, is dat na reparatie nog steeds het geval?

We kunnen geen garantie geven dat je telefoon weer 100% waterdicht is. Wel proberen we ‘m weer zo waterdicht mogelijk te repareren. Douchen met je telefoon raden we wel af.

Werken jullie ook buiten de reguliere wekrtijden?

Ja Wij bieden aan al onze klanten een 24 uurs service aan. Dit is echter wel telefonisch, per e-mail of via een social media platform.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com