Gsm reparatie Utrecht

Op zoek naar vakkundige GSM reparatie in Utrecht?

Net als bij een tablet, bestaan er voor een GSM verschillende soorten reparaties. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van een gebarsten scherm, omdat u uw telefoon heeft laten vallen op een stenen of harde vloer. Hierdoor kan het touchscreen niet meer te bedienen zijn, maar daarnaast kan dit ook zorgen voor slecht zicht of zelfs glasscherven die in uw vingers terecht kunnen komen. Naast een gebarsten scherm. kan het zijn dat u een batterij heeft die te snel leeg loopt. Vaak is een batterij al aan vervanging toe na 1 jaar intensief gebruik. of tussen de batterij percentage van 80-85%. Om dit te verhelpen. kunt u het best langs in onze winkel in Utrecht voor een optimale reparatie van uw GSM.

Bij onze GSM reparatie op locatie wordt u snel en deskundig geholpen en maken wij uw telefoonscherm weer als nieuw. We werken met nieuwe displays en met refurbished displays. Zo repareren we onder andere de volgende schermen in Utrecht:

Voor een overzicht van de mogelijke GSM reparaties op locatie verwijzen wij u door naar ons GSM reparatie overzicht.

GSM reparatie service op locatie

Er wordt veelal gedacht dat u met een reparatie uw scherm al snel een dag of meer kwijt bent. Gelukkig komen wij voor de GSM reparatie bij uw langs in Utrecht en repareren deze ter plekke. In veel gevallen is uw telefoon binnen een half uur weer als nieuw!

Voordelen van GSM reparatie Utrecht

  •  Wij werken direct op locatie 
  • 30 minuten service
  •  Wij hebben een haal en- brengservice
  •  Jij krijgt 6 maanden garantie!

Afspraak plannen?

Snel een afspraak plannen? Dat kan via onze Facebook pagina of op de telefoonschade pagina waar je direct jouw kosten kunt berekenen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via info@brokenphone.nl of ons contactformulier voor vragen over uw telefoonschade.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com