iPhone 7 scherm reparatie

Op zoek naar een vakkundige iPhone 7 scherm reparatie?

Is uw telefoon gevallen? Dan is het mogelijk dat uw telefoon valschade heeft opgelopen, zoals een gebarsten of kapot scherm. Meestal is een iPhone 8 scherm reparatie dan wat u nodig heeft! De scherm reparatie service komt bij u langs om ter plekke uw telefoon te repareren. Ook kunnen wij deze ophalen en terugbrengen.

Bij onze scherm reparatie op locatie wordt u snel en deskundig geholpen en maken wij uw telefoonscherm weer als nieuw. We werken met nieuwe displays en met refurbished displays. Voor prijzen en meer informatie verwijzen wij naar de iPhone 7 pagina.

We repareren niet alleen iPhone schermen, maar ook andere iPhone modellen. Daarnaast repareren we ook Samsung, Huawei, Nokia, One Plus en iPad schermen. Voor een overzicht van de mogelijke andere scherm reparaties op locatie verwijzen wij u door naar ons scherm reparatie overzicht.

Scherm reparatie service op locatie

Er wordt meestal gedacht dat u met een reparatie uw telefoon al snel een dag of meer kwijt bent. Gelukkig komen wij voor de reparatie bij uw langs en repareren deze ter plekke. In veel gevallen is uw telefoon binnen een half uur weer als nieuw!

Voordelen van iPhone 7 scherm reparatie

  • Wij werken direct op locatie 
  • 30 minuten service
  •  Wij hebben een haal en- brengservice
  •  Jij krijgt 6 maanden garantie!

Afspraak plannen?

Snel een afspraak plannen? Dat kan via onze Facebook pagina of op de telefoonschade pagina waar je direct jouw kosten kunt berekenen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via info@brokenphone.nl of ons contactformulier voor vragen over uw telefoonschade.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com