iPhone reparatie Utrecht

Ben jij opzoek naar iPhone reparatie in Utrecht?

Jij hebt vast een gebroken iPhone! Hierdoor ben jij opzoek gegaan naar iPhone reparatie in Utrecht. Bij brokenphone ben jij op het juiste adres. Wij zorgen er weer voor dat jouw iPhone weer gerepareerd en wel de deur verlaat. Een gebarsten scherm? Kan je geen mooie selfies meer maken? Wij repareren het allemaal. Benieuwd welke reparaties wij uitvoeren voor iPhone reparatie in utrecht? Bezoek onze iPhone reparatie Utrecht overzicht en maak simpel een afspraak.

Kom langs voor een iPhone reparatie Utrecht

Wij hebben een fysieke winkel in Utrecht welke zich bevindt aan de Proostwetering 41, 3543AC in Utrecht. In onze winkelpand waar wij alle ruimte hebben om een iPhone reparatie Utrecht uit te voeren. Heb jij vragen? Kom langs. We staan je altijd graag te woord.

Wij maken jou gelukkig!

Er is weinig wat wij niet kunnen repareren of vervangen met onze ervaring. Wij bieden naast het uitvoeren van reparaties. Wij kunnen veel meer! Data overzetten naar jouw nieuwe telefoon of tablet? Jou helpen met instellen Wij helpen je graag. Je leest op onze website wat we allemaal met jouw model iPhone kunnen, zo loop je nooit voor niks naar binnen.

Waarom Brokenphone.nl voor mijn telefoon reparatie Utrecht?

Twijfel je nog waar je jouw telefoon reparatie in Utrecht wilt laten uitvoeren? Hier is waarom je voor brokenphone moet kiezen:

  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen, van o.a. Apple, Huawei, OnePlus, Samsung en nog veel meer!
  • Je hebt altijd 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.
  • Onze reparatie service is voordelig en snel. Dit houdt in dat de telefoon reparatie meestal binnen 30 minuten is uitgevoerd
  • Wij hanteren een No cure, No pay! service.
  • gebruik maken van onze reparatie op locatie service? Dat kan! Hier voor hoef jij de deur niet uit!

Fijn om te weten.

–          6 maanden garantie

Mocht er binnen dit termijn iets mis zijn met het onderdeel, wat niet door val, druk, stoot en of waterschade is ontstaan, zullen wij het probleem kosteloos verhelpen. Let op! Dit geldt niet voor batterij en moederbord reparaties.

–          Jij weet vooraf wat het kost!

Onze monteurs nemen altijd de tijd om de reparatie en de mogelijke reparaties vooraf goed met je te bespreken. Je zult nooit voor verrassingen staan en onnodige kosten gefactureerd krijgen.

–          Meekijken tijdens de reparatie

Meekijken met de reparatie dat kan! Bij ons op locatie kan jij altijd meekijken tijdens de reparatie. Zo zie je precies weet wat er met jouw toestel gebeurd.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com