iPhone reparatie Utrecht

Op zoek naar vakkundige iPhone reparatie in Utrecht?

Heeft uw iPhone, iPad, Samsung of Huawei valschade opgelopen zoals een gebarsten of kapot scherm? Dan is een iPhone reparatie wat u nodig heeft! De iPhone reparatie service komt bij u langs in Utrecht om ter plekke uw telefoon te repareren. Ook kunnen wij deze ophalen en terugbrengen.

De iPhone achterkant vervangen

Eén van de opvallendste eigenschappen van de iPhone is het feit dat de achterkant van glas is gemaakt. Alhoewel dit er erg mooi uitziet en het glas een helpende hand biedt bij het draadloos opladen van de iPhone brengt het ook een grote nadeel met zich mee want glas is erg breekbaar. Het overkomt ons allemaal wel eens dat we per ongeluk onze telefoon uit onze handen laten glippen, maar met een glazen achterkant kan dit meteen tot veel schade leiden. Het is om deze reden dat beschadigingen aan de achterkant van de iPhone vaker voor komen in vergelijking met andere modellen van de iPhone dit komt doordat de iPhone een glazen achterkant heeft. Gelukkig kun je altijd bij Brokenphone terecht om jouw iPhone achterkant te laten vervangen.

Maar er kunnen ook andere redenen zijn waarom je jouw iPhone achterkant wilt laten vervangen. Immers bevinden zich meerdere onderdelen van de iPhone op of in de buurt van de achterkant. Hierbij moet je denken aan onderdelen zoals:

  • De camera op de achterkant, die inclusief lens vervangen kan worden.
  • Knoppen, bekabeling inbegrepen, voor bijvoorbeeld volumeregeling.
  • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
  • De flitser van de camera.

Wanneer één of meerdere van deze onderdelen mankementen beginnen te vertonen. Is het een optie om de gehele achterkant van de iPhone XS te vervangen. Dan ben je er zeker van dat deze onderdelen weer zo goed als nieuw zullen functioneren.

Het gemak van een reparatie bij Brokenphone.nl

Ondanks dat dit een van de nieuwste modellen is kan het toch wel eens voorkomen dat je een reparatie nodig hebt. Een  reparatie bij brokenphone voeren wij binnen 30 minuten uit en direct daarna kan je de telefoon dus weer ophalen en gebruiken.. Het is nu makkelijker als ooit eerder om een afspraak in te plannen waarmee je wachttijd voorkomt.

Reparatie op locatie?

Het is ook mogelijk om jouw telefoon op locatie te laten repareren of met de post naar ons te verzenden. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet in de buurt woont. Stel je voor dat je een iPhone scherm reparatie Utrecht nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone batterij vervangen dan kan je dit makkelijk online regelen.

Zoek jouw reparatie op, selecteer de reparatie en plan de afspraak in op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Hier zal je dan ook gelijk een afspraakbevestiging voor krijgen. Wij repareren de telefoon direct na ontvangst en je kunt hem dan direct meenemen of we zenden hem dezelfde dag nog terug. Na een iPhone scherm reparatie utrecht en na de iPhone batterij vervangen heb je hem dan al binnen 48 uur weer terug als dit via de post gaat. Bij Brokenphone.nl staat onze service en onze klanten op nummer 1.

Bij onze iPhone reparatie op locatie wordt u snel en deskundig geholpen en maken wij uw telefoonscherm weer als nieuw. Wij werken met nieuwe displays en met refurbished displays. Zo repareren we onder andere de volgende schermen in Utrecht:

Voor een overzicht van de mogelijke iPhone reparaties op locatie verwijzen wij u door naar ons iPhone reparatie overzicht.

Voordelen van iPhone reparatie Utrecht

  •  Wij werken direct op locatie 
  • 30 minuten service
  •  Wij hebben een haal en- brengservice
  •  Jij krijgt 6 maanden garantie!

Afspraak plannen?

Een afspraak in plannen? Dat kan via onze Facebook pagina of op de telefoonschade pagina, waar je direct jouw kosten kunt berekenen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via info@brokenphone.nl of ons contactformulier voor vragen over uw telefoonschade.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com