iPhone reparatie Utrecht

Ben jij opzoek naar iPhone reparatie in Utrecht?

Jij hebt vast een gebroken iPhone! Hierdoor ben jij opzoek gegaan naar iPhone reparatie in Utrecht. Bij brokenphone ben jij op het juiste adres. Wij zorgen er weer voor dat jouw iPhone weer gerepareerd en wel de deur verlaat. Een gebarsten scherm? Kan je geen mooie selfies meer maken? Wij repareren het allemaal. Benieuwd welke reparaties wij uitvoeren voor iPhone reparatie in utrecht? Bezoek onze iPhone reparatie Utrecht overzicht en maak simpel een afspraak.

Kom langs voor een iPhone reparatie Utrecht

Wij hebben een fysieke winkel in Utrecht welke zich bevindt aan de Proostwetering 41, 3543AC in Utrecht. In onze winkelpand waar wij alle ruimte hebben om een iPhone reparatie Utrecht uit te voeren. Heb jij vragen? Kom langs. We staan je altijd graag te woord.

Wij maken jou gelukkig!

Er is weinig wat wij niet kunnen repareren of vervangen met onze ervaring. Wij bieden naast het uitvoeren van reparaties. Wij kunnen veel meer! Data overzetten naar jouw nieuwe telefoon of tablet? Jou helpen met instellen Wij helpen je graag. Je leest op onze website wat we allemaal met jouw model iPhone kunnen, zo loop je nooit voor niks naar binnen.

Waarom Brokenphone.nl voor mijn telefoon reparatie Utrecht?

Twijfel je nog waar je jouw telefoon reparatie in Utrecht wilt laten uitvoeren? Hier is waarom je voor brokenphone moet kiezen:

  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen, van o.a. Apple, Huawei, OnePlus, Samsung en nog veel meer!
  • Je hebt altijd 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.
  • Onze reparatie service is voordelig en snel. Dit houdt in dat de telefoon reparatie meestal binnen 30 minuten is uitgevoerd
  • Wij hanteren een No cure, No pay! service.
  • gebruik maken van onze reparatie op locatie service? Dat kan! Hier voor hoef jij de deur niet uit!

Fijn om te weten.

Je behoudt ten alle tijden je gegevens.

Een iPhone scherm reparatie of een iPhone Accu vervangen is hardware matig Hierdoor komen wij niet aan de software van je iPhone. Sterker nog, wij vragen nooit om je wachtwoord want deze hebben wij niet nodig. Waarom hebben wij geen toegangscode nodig? Wij weten hoe belangrijk een iPhone kan zijn. Hoe meer gegevens hoe kwetsbaarder. Wij testen de Iphone pas na de reparatie in het bijzijn van de klant. Je hoeft je dus nooit druk te maken om je gegevens! Een backup maken is wel altijd slim, doe dat dus wekelijks via iCloud of met de computer! Kom snel langs en wij repareren je iPhone met behoud van data!

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com