iPhone reparatie Vianen

Op zoek naar vakkundige iPhone reparatie in Vianen?

Heeft uw iPhone, iPad, Samsung of Huawei valschade opgelopen zoals een gebarsten of kapot scherm? Dan is een iPhone reparatie wat u nodig heeft! De iPhone reparatie service komt bij u langs in Vianen om ter plekke uw telefoon te repareren. Ook kunnen wij deze ophalen en terugbrengen.

Bij onze iPhone reparatie op locatie wordt u snel en deskundig geholpen en maken wij uw telefoonscherm weer als nieuw. Wij werken met nieuwe displays en met refurbished displays. Zo repareren we onder andere de volgende schermen in Vianen:

Voor een overzicht van de mogelijke iPhone reparaties op locatie verwijzen wij u door naar ons iPhone reparatie overzicht.

iPhone reparatie service op locatie

Er wordt veelal gedacht dat u met een reparatie uw scherm al snel een dag of meer kwijt bent. Gelukkig komen wij voor de reparatie bij u langs in Vianen en repareren deze ter plekke. In veel gevallen is uw telefoon binnen een half uur weer als nieuw!

Voordelen van iPhone reparatie Vianen

  •  Wij werken direct op locatie 
  • 30 minuten service
  •  Wij hebben een haal en- brengservice
  •  Jij krijgt 6 maanden garantie!

Afspraak plannen?

Een afspraak in plannen? Dat kan via onze Facebook pagina of op de telefoonschade pagina, waar je direct jouw kosten kunt berekenen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via info@brokenphone.nl of ons contactformulier voor vragen over uw telefoonschade. 

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com