iPhone scherm reparatie Utrecht

Ben jij opzoek naar iPhone scherm reparatie in Utrecht?

Jij hebt vast een gebroken iPhone scherm! Hierdoor ben jij opzoek gegaan naar iPhone scherm reparatie in Utrecht. Bij brokenphone ben jij op het juiste adres. Wij zorgen er weer voor dat jouw iPhone weer gerepareerd en wel de deur verlaat. Een gebarsten scherm? Kan je geen mooie selfies meer maken? Wij repareren het allemaal. Benieuwd welke reparaties wij uitvoeren voor iPhone reparatie in utrecht? Bezoek onze iPhone reparatie Utrecht overzicht en maak simpel een afspraak.

Kom langs voor een iPhone scherm reparatie Utrecht

Wij hebben een fysieke winkel in Utrecht welke zich bevindt aan de Proostwetering 41, 3543AC in Utrecht. In onze winkelpand waar wij alle ruimte hebben om een iPhone reparatie Utrecht uit te voeren. Heb jij vragen? Kom langs. We staan je altijd graag te woord.

Wij maken jou gelukkig!

Er is weinig wat wij niet kunnen repareren of vervangen met onze ervaring. Wij bieden naast het uitvoeren van reparaties. Data overzetten naar jouw nieuwe telefoon of tablet? Jou helpen met instellen Wij helpen je graag. Je leest op onze website wat we allemaal met jouw model iPhone kunnen, zo loop je nooit voor niks naar binnen.

Waarom Brokenphone.nl voor mijn iPhone scherm reparatie Utrecht?

Twijfel je nog waar je jouw iPhone scherm reparatie in Utrecht wilt laten uitvoeren? Hier is waarom je voor brokenphone moet kiezen:

  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen, van o.a. Apple, Huawei, OnePlus, Samsung en nog veel meer!
  • 6 maanden garantie krijgt u standaard bij iedere reparatie
  • Onze reparatie service is voordelig en snel. Dit houdt in dat de telefoon reparatie meestal binnen 30 minuten is uitgevoerd
  • Wij hanteren een No cure, No pay! service.
  • nuttigenvan onze reparatie op locatie service? Dat kan! Hier voor hoef jij de deur niet uit!

Fijn om te weten.

Je behoudt ten alle tijden je gegevens.

Een iPhone scherm reparatie of een iPhone Accu vervangen is hardware matig Hierdoor komen wij niet aan de software van je iPhone. We hebben geen toeganscode nodig om Jouw iphone te testen. Waarom hebben wij geen toegangscode nodig? Wij weten hoe belangrijk een iPhone kan zijn. Hoe meer gegevens hoe kwetsbaarder. Wij testen de Iphone pas na de reparatie in het bijzijn van de klant. druk maken om je gegevens? Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken om uw data. Een backup maken is wel altijd handig. Zo voorkom je al snel data verlies. Kom snel langs en wij repareren je iPhone met behoud van data!

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com