iPhone 11

Waterschade?

Dan verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina:

Help, ik heb waterschade!

Waarom BrokenPhone?

Werken op locatie
30 minuten service
Haal en- brengservice
6 maanden garantie

Betaalmogelijkheden

Contant / Mastercard / Visa Maestro (PIN) / American Express V Pay / Apple Pay / Samsung Pay Visa Electron / JCB / Diners Club China Union Pay / Discover

Een iPhone 11 scherm reparatie laten uitvoeren

 

Als een scherm kapot gaat kan het gaan om een kleine barst die bij gebruik eigenlijk niet eens echt opvalt maar het kan ook zijn dat het glas helemaal versplintert. Je zou denken dat je bij een kleine barst niet direct hoeft langs te komen voor een iPhone 11 scherm reparatie. Toch is dat niet helemaal juist gedacht. Het maakt de telefoon namelijk kwetsbaarder bij bijvoorbeeld spatwater. Ook kan de schade enorm groot zijn wanneer de telefoon nog een keer botst of valt. Ons advies is dus om bij zowel kleine als grote schade gewoon langs te komen voor een iPhone 11 scherm reparatie. Erger je niet langer aan barsten in het scherm van je nieuwe iPhone en laat het gewoon vervangen bij Brokenphone.nl.

De iPhone achterkant vervangen

Wanneer consumenten zien dat de achterkant van de iPhone 11 bij ons vervangen kan worden, wordt vaak aangenomen dat dit louter de achterkant betreft. Echter is dit niet zo. Op en langs de achterzijde bevinden zich namelijk meerdere onderdelen van de iPhone . Deze kunnen ook defect raken, waarbij het vervangen van de gehele  achterkant in sommige gevallen de beste oplossing is. Het exterieur van de achterkant hoeft dus helemaal niet beschadigd te zijn om toch te kiezen om de iPhone 11 achterkant te vervangen. Hieronder een overzicht van de onderdelen van de iPhone 11 pro die op of langs de achterzijde te vinden zijn:

Wanneer er problemen met één of meerdere van deze onderdelen ontstaan, kun je er voor opteren om de gehele achterkant van de iPhone  te laten vervangen bij het Brokenphone.nl. Op deze manier ben je er zeker van jouw smartphone weer zo goed als nieuw werkt. Een iPhone reparatie is allemaal voor een uitstekende prijs!

Kom direct langs wanneer nodig

Dat jouw telefoon nog niet oud is betekend niet dat een reparatie niet nodig kan zijn. Wacht niet totdat de problemen echt groot zijn geworden en kom eens langs om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Een iPhone 11 batterij vervangen zal ervoor zorgen dat je de telefoon weer kunt gebruiken zonder deze meerdere keren per dag op te moeten laden. Heb je een barst in je scherm, laat deze dan niet maanden zitten totdat het nog erger wordt en kom langs voor een iPhone 11 scherm reparatie. Kom langs bij Brokenphone.nl zodat je jouw telefoon lang kunt blijven gebruiken.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com