iPhone 7 Plus

Waterschade?

Dan verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina:

Help, ik heb waterschade!

Waarom BrokenPhone?

Werken op locatie
30 minuten service
Haal en- brengservice
6 maanden garantie

Betaalmogelijkheden

Contant / Mastercard / Visa Maestro (PIN) / American Express V Pay / Apple Pay / Samsung Pay Visa Electron / JCB / Diners Club China Union Pay / Discover

De iPhone 7 Plus batterij vervangen

De iPhone 7 Plus heeft een 3.82 V 11.10 Wh Li-Ion batterij. Dergelijke batterijen hebben veel voordelen ten opzichte van batterijen die voorheen gebruikt werden in telefoons. In de eerste plaats hebben deze batterijen een aantal nadelen niet welke andere typen batterijen wel hebben. Bij Li-Ion batterijen weet je dat deze nooit zelf ontladen, als het apparaat niet gebruikt wordt loopt de batterij niet opeens alsnog leeg. Door gebrek aan een geheugeneffect kan je de telefoon altijd opladen. Zelfs als deze elke keer nog halfvol is zal je hier geen negatieve gevolgen van gaan merken. Daarnaast is de Li-Ion batterij milieuvriendelijker, heeft de batterij een hoger vermogen en zit de energie dichter op elkaar. Problemen met de batterij van dit model iPhone komen hierdoor minder vaak voor. Toch kan de iPhone 7 Plus batterij vervangen soms nodig zijn en dan kan je bij ons terecht. Wij kunnen dit voor je regelen binnen 20 minuten. Zodra je merkt dat je de telefoon vaker moet gaan opladen raden wij je aan hiervoor langs te komen.

Een iPhone 7 Plus scherm reparatie uitvoeren

De meeste schade of problemen met schermen ontstaan door gebruik. Vallen en stoten kunnen al makkelijk flinke schade aan het glas veroorzaken. Wij raden sowieso altijd gebruik van een hoesje en screenprotector aan. Toch zal dit helaas niet altijd alle schade kunnen voorkomen waardoor een iPhone 7 Plus scherm reparatie alsnog nodig is. Gelukkig is dit erg voordelig en kunnen wij dit binnen 20 minuten voor je uitvoeren. Wij kunnen de reparatie uitvoeren met verschillende vervangende schermen. De prijzen en kwaliteit variëren hierdoor wel. De volgende opties zijn er wanneer je langskomt voor het laten plaatsen van een vervangend scherm:

Het gemak van een reparatie bij Brokenphone.nl

Ondanks dat dit model iPhone nog niet zo oud is kan je toch een reparatie nodig hebben en daarvoor kan je bij ons terecht. Elke reparatie voeren wij binnen 30 minuten uit en je hebt er erg veel voordeel van. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was maar met onze website heb je ook andere opties die meer gemak bieden. Het is nu namelijk makkelijker als ooit eerder om een afspraak in te plannen waarmee je wachttijd voorkomt. Ook is het mogelijk om jouw telefoon naar ons op te sturen. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet in de buurt woont. Stel je voor dat je een iPhone 7 Plus scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone 7 Plus batterij vervangen dan kan je dit makkelijk online regelen. Zoek jouw reparatie op, plaats deze in de winkelwagen en plan de afspraak in op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Wij repareren de telefoon direct na ontvangst en je kunt hem dan direct meenemen of we zenden hem dezelfde dag nog terug. Na een iPhone 7 Plus scherm reparatie en na de iPhone 7 Plus batterij vervangen heb je hem dan al binnen 48 uur weer terug als dit via de post gaat. Bij brokenphone.nl staat de klant op nummer 1 en we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com