iPhone 7

iPhone reparatie Utrecht

Waterschade?

Dan verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina:

Help, ik heb waterschade!

Waarom BrokenPhone?

Werken op locatie
30 minuten service
Haal en- brengservice
6 maanden garantie

Betaalmogelijkheden

Contant / Mastercard / Visa Maestro (PIN) / American Express V Pay / Apple Pay / Samsung Pay Visa Electron / JCB / Diners Club China Union Pay / Discover

Een iPhone 7 scherm reparatie uitvoeren

De meeste schade of problemen met schermen ontstaan door gebruik. Vallen en stoten kunnen al makkelijk flinke schade aan het glas veroorzaken. Wij raden sowieso altijd gebruik van een hoesje en screenprotector aan. Toch zal dit helaas niet altijd alle schade kunnen voorkomen waardoor een iPhone 7 scherm reparatie alsnog nodig is. Gelukkig is dit erg voordelig en kunnen wij dit binnen 20 minuten voor je uitvoeren. Wij kunnen de reparatie uitvoeren met verschillende vervangende schermen. De prijzen en kwaliteit variëren hierdoor wel. De volgende opties zijn er wanneer je langskomt voor het laten plaatsen van een vervangend scherm:

 

Een iPhone 7 batterij vervangen

In de iPhone 7 bevindt zich een 3.80 V 7.45 Wh Li-Ion batterij, ook wel bekend als een Lithium-Ion batterij. Volgens Apple kun je aan de hand van deze batterij 14 uur lang aan één stuk door telefoneren, 14 uur lang via Wi-Fi surfen op het internet en 10 dagen lang de telefoon in stand-by stand aan laten staan voordat de batterij helemaal leeg is. Je kunt dus lang gebruik maken van de batterij voordat deze opgeladen moet worden. Wanneer je jouw telefoon een aantal jaar gebruikt hebt zal je merken dat de tijd dat je dit allemaal kunt doen begint terug te lopen. Dat hoeft niet direct storend te zijn. Toch wordt het een heel vervelend verhaal als je een telefoon 2-3 keer per dag aan de oplader moet leggen. Een iPhone 7 batterij vervangen kan dan gewoon niet langer uitgesteld worden om erger te voorkomen.

Het gemak van een reparatie bij Brokenphone.nl

Ondanks dat dit model iPhone nog niet zo oud is kan je toch een reparatie nodig hebben en daarvoor kan je bij ons terecht. Elke reparatie voeren wij binnen 30 minuten uit en je hebt er erg veel voordeel van. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was maar met onze website heb je ook andere opties die meer gemak bieden. Het is nu namelijk makkelijker als ooit eerder om een afspraak in te plannen waarmee je wachttijd voorkomt.

Toch maar opsturen?

Ook is het mogelijk om jouw telefoon naar ons op te sturen. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet in de buurt woont. Stel je voor dat je een iPhone 7 scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone 7 batterij vervangen dan kan je dit makkelijk online regelen. Zoek jouw reparatie op, plaats deze in de winkelwagen en plan de afspraak in op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Wij repareren de telefoon direct na ontvangst en je kunt hem dan direct meenemen of we zenden hem dezelfde dag nog terug. Na een iPhone 7 scherm reparatie en na de iPhone 7 batterij vervangen heb je hem dan al binnen 48 uur weer terug als dit via de post gaat. Bij brokenphone.nl staat de klant op nummer 1 en we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

 

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com