Telefoon reparatie Maarssen

Op zoek naar vakkundige telefoon reparatie in Maarssen?

Heeft uw iPhone, iPad, Samsung of Huawei valschade opgelopen zoals een gebarsten of kapot scherm? Dan is een telefoon reparatie wat u nodig heeft! De telefoon reparatie service komt bij u langs in Maarssen om ter plekke uw telefoon te repareren. Ook kunnen wij deze ophalen en terugbrengen.

Bij onze telefoon reparatie op locatie wordt u snel en deskundig geholpen en maken wij uw telefoonscherm weer als nieuw. We werken met nieuwe displays en met refurbished displays. Zo repareren we onder andere de volgende telefoons in Maarssen:

·  iPhone XR, iPhone XS of iPhone X scherm reparatie

·  iPhone 7 (plus) of iPhone 8 (plus) scherm reparatie

·  Samsung S10 scherm reparatie

·  Samsung S9 scherm reparatie

·  Huawei P30 scherm reparatie

·  Huawei P Smart scherm reparatie

·  en veel meer!


Voor een overzicht van de mogelijke iPhone reparaties op locatie verwijzen wij u door naar ons iPhone reparatie overzicht.

Telefoon reparatie service op locatie

Er wordt veelal gedacht dat u met een reparatie uw scherm al snel een dag of meer kwijt bent. Gelukkig komen wij voor de reparatie bij uw langs in Maarssen en repareren deze ter plekke. In veel gevallen is uw telefoon binnen een half uur weer als nieuw!

Voordelen van telefoon reparatie Maarssen

·   Wij werken direct op locatie 

·  30 minuten service

·   Wij hebben een haal en- brengservice

·   Jij krijgt 6 maanden garantie!

Afspraak plannen?

Snel een afspraak plannen? Dat kan via onze Facebook pagina of op de telefoonschade pagina waar je direct jouw kosten kunt berekenen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via info@brokenphone.nl of ons contactformulier voor vragen over uw telefoonschade.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com