Waterschade

Rijst heeft nog nooit een apparaat gerepareerd!

Wat zuur dat jouw toestel vochtschade heeft opgelopen. Wij gaan je uitleggen wat je het beste kan doen in zo’n situatie. Hoe graag je ook wilt kijken of je toetel het nog doet, zet deze niet aan. Dit zorgt er voor dat het sterfproces juist sneller in werking gaat.

Wat zijn de Do’s en Don’ts bij een toestel met vochtschade

Do’s

  • Schakel je toestel direct uit en leg het apparaat weg. 
  • Indien je de batterij kan loskoppelen van het toestel, doe dit dan direct. 

Zo kan er geen stroom meer door het toestel en is het toestel beter te reinigen. 

  • Maak snel een afspraak bij ons of kom langs om te kijken of jouw toestel nog te redden valt. Opsturen kan eventueel ook; neem hiervoor met ons contact op.

Don’ts 

  • De verleiding is groot om je toestel in de lader te stoppen nadat deze is uitgevallen. Doe dit echter niet dit kan alleen maar voor meer schade zorgen. 
  • Stop het toestel NIET in rijst of een bak met koffie. Dit zijn fabeltjes, het zorgt er NIET voor dat het toestel er van binnen weer goed uitziet. Doordat het vocht opdroogt ontstaat er vaak corrosie waardoor er kortsluiting kan ontstaan. Alleen je toestel op laten drogen heeft dus geen zin.

We hanteren scherpe prijzen voor het herstellen van vochtschade. Eerst kijken wij ter plekke of het waard is om het toestel te reinigen. Een van onze reparateurs opent dan jouw toestel en op akkoord nemen wij deze mee. Let op! Een vochtschade behandeling duurt minimaal 3 en maximaal 5 werkdagen. Wij hanteren een tijdsbestek van maximaal  5 werkdagen zodat wij het toestel goed kunnen monitoren en er zeker van zijn dat we je een 100% werkend toestel terug geven.

Doet het toestel het daarna weer dan zijn de kosten €30,-. Mocht het zo zijn dat er een onderdeel vervangen moet worden? In dit geval nemen wij als eerst contact met u op en vermelden wij dit. Pas op akkoord vervangen wij het onderdeel. Doet je toestel het niet ondanks onze grondige schoonmaakactie? Dan zijn de kosten €15,-.

Neem contact met ons op en wij maken een afspraak voor het reinigen van jouw toestel. Ook op deze reparatie hanteren wij een garantie periode van 180 dagen.

Vraag prijs aan

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com