Over ons

Wie is Brokenphone

Brokenphone is een jong en zeer ervaren bedrijf in het repareren van smartphones en tablets. De reparateurs van Brokenphone weten alles over het repareren van jouw smartphone en/of tablet. Wij streven naar een perfecte service & niet te vergeten een glimlach. Geen reparatie is te gek voor ons, voor u het weet staat u met een glimlach en een toestel wat weer top werkt in uw handen.

Originele onderdelen

Wij repareren altijd met originele onderdelen om uw toestel in top conditie te houden. Mocht er geen origineel onderdeel van het toestel of apparaat verkrijgbaar zijn melden wij dit te alle tijden van te voren! 

Waarom Brokenphone

Van je boodschappen tot je pakketjes, Brokenphone biedt de ideale service aan zodat u niet al teveel moeite hoeft te doen. Is je telefoon en/of tablet gebarsten? Heb je geen tijd om langs een telefoon winkel te gaan om je smartphone en/of tablet te laten repareren? Dan biedt Brokenphone de perfecte oplossing: Reparatie op Locatie. Wij repareren uw toestel bij u thuis of op het werk, zo zorgen wij ervoor dat u uw toestel zo kort mogelijk mist. Geweldig toch? Heeft u liever geen mensen bij u thuis over de vloer of op werk, dan is dat geen probleem.  Een van onze experts haalt uw toestel bij u op en brengt hem dan ook binnen 2 uur terug. 

No Cure No Pay

Brokenphone biedt een No Cure No Pay service aan. Laadt bijvoorbeeld je telefoon niet meer goed op en je wilt je oplaadpoort bij ons vervangen? Het kan zijn dat we voor de reparatie merken dat er stof in je laadpoort zit. Je draait dan niet op voor de kosten van een reparatie. 

180 dagen garantie

180 dagen garantie? Wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze onderdelen dat we een garantieperiode van 180 dagen kunnen garanderen. Werkt bijvoorbeeld de Touch functie op uw nieuwe scherm niet goed? Daar geven wij garantie op! Echter geven wij op verbruikersartikelen zoals batterijen-, oplaadpunten en audiojacks maar 3 maanden garantie. Op val-, druk-, stoot- en/of waterschade geven wij helaas geen garantie.

Transparante werkwijze

Waarom onze werkwijze zo transparant is: wij hebben namelijk niets te verbergen. Wij vinden het juist niet erg dat u mee kijkt tijdens de reparatie. Geen onverwachte kosten. Wij bespreken samen met u van te voren wat het gaat kosten. Mocht er meer aan de hand zijn met het toestel dan melden wij dit uiteraard van te voren. Wij proberen altijd de meest passende oplossing te vinden.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com