Scherm reparatie Utrecht

scherm reparatie utrecht

Op zoek naar vakkundige scherm reparatie in Utrecht?

Heeft uw iPhone, iPad, Samsung of Huawei valschade opgelopen zoals een gebarsten of kapot scherm? Dan is een scherm reparatie wat u nodig heeft! De scherm reparatie service komt bij u langs in Utrecht om ter plekke uw telefoon te repareren. Ook kunnen wij deze ophalen en terugbrengen.

Bij onze scherm reparatie op locatie wordt u snel en deskundig geholpen en maken wij uw telefoonscherm weer als nieuw. We werken met nieuwe displays en met refurbished displays. Zo repareren we onder andere de volgende schermen in Utrecht:

Voor een overzicht van de mogelijke scherm reparaties op locatie verwijzen wij u door naar ons scherm reparatie overzicht.

Scherm reparatie service op locatie

Er wordt veelal gedacht dat u met een reparatie uw scherm al snel een dag of meer kwijt bent. Gelukkig komen wij voor de reparatie bij uw langs in Utrecht en repareren deze ter plekke. In veel gevallen is uw telefoon binnen een half uur weer als nieuw!

Voordelen van scherm reparatie Utrecht

  •  Wij werken direct op locatie 
  • 30 minuten service
  •  Wij hebben een haal en- brengservice
  •  Jij krijgt 6 maanden garantie!

Afspraak plannen?

Snel een afspraak plannen? Dat kan via onze Facebook pagina of op de telefoonschade pagina waar je direct jouw kosten kunt berekenen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via info@brokenphone.nl of ons contactformulier voor vragen over uw telefoonschade.

Klanten over Brokenphone

Meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Ga naar Kiyoh.com